Friday, October 26, 2012

2 hari berkampung di Hospital

assalamualaikum..

hi my readers...  :)

lama x mengedate entry di belok ini...
ada yg merindui i x ? hoho *tekap muka kt bantal laju2


silalah menjamu gambar dulu :



 Kat sini bole pilih menu makanan nak..dia bg list kite tanda je..bab2 hal ni bagi je kat aq...


 mommy...love u..thank you accompany me here..


 abg and kak fida pom ada masa first day tu..dtg tgah2 mlm..lepaking.. semua khusyuk nonton tv.


 ehem2...menyempat..you and me.. why i looking tembam semacam fifi i tuh..mencikk!


ok nak dijadikan cerita...

dah 2 hari saya berulang alik ke sini KPJ tawakkal specialist...bukan saya yg sakit tapi incik tunang ku yg sakit..cian nye..alololo..incik tunang mengalami sakit perut yg berpanjangan...nasib baik raya haji dah bole keluar hari ni dan sy dah bole balik ke temerloh untuk menyambut hari raya korban...alhamdulillah.


 dan..

Dihari yg mulia ini saya nak ucapkan Selamat Hari raya AidilAdha kpd semua...semoga berbahagia dan diberkati sentiasa.

thank you for reading this entry.. >_<


14 comments:

  1. Wah, kemain lagi posing yang belakang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tau x pe kemain lg...x padan dgn sakit.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wah, berkampung di hospital?

    semoga sihat selalu yer ^^

    ReplyDelete
  4. macam mana nak buat bear nih..
    comel lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klik kt bear tu dear..follow je step dia.

      Delete
  5. tak sangka kt hospital boleh berkampung. hehe :D
    anyway, Salam Aidiladha too. Followed you.
    Follow mine back ya?

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/last-hang-out.html

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yang menarik.
    Singgah dan follow sini!
    Jumpa link dlm Kelab Blogger Ben Ashaari :D
    Salam Perkenalan`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. bestnya dok hospital mcm ni..huhu
    bleh brkmpung siap.hehe..

    ReplyDelete
  8. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete

org chomell berkata-kata..