Thursday, September 27, 2012

Muara Hati

Assalamualaikum..

hi my readers..:)

demi cinta dalam hatimu..biarkan aku merasa....awwww jiweng pulokk..

baru2 ni byk friends fb aku  mengepos kt wall masing2 lagu muara hati nyanyian Datuk siti dan hafiz..kengkonon feelling sesangat la kan..tp memang pun bg yg tgah bercinta tu..termasuk la insan yg kerdil ini...LOL ! and baru la aku tau lagu ni tema cerita adam dan hawa yea..aduh..aq x tengok laa..skrg ni da jarang menonton televisyen..







aku ada kerna engkau ada....awww aq ternyanyi lg....

best lah lagu ni first dengar kt tv pastu gigih bukak you tube dgr puas2..

ok.. akak radio sy nak tujukan lagu ini untuk incik khairul izwan ishak. dgn ucapan semoga cinta kita kekal abadi sehingga akhir hayat dan semoga sihat selalu di sana..hanya tinggal beberapa puluh hari lg kite akan disatukan semoga dipermudahkan segalanya...*semoga stesen radio mendengarkan ucapan aq kpd semua..bhahaha


tq for reading this entry. Lot of love.


9 comments:

  1. ada feel la bila ada yg bertakhta...hehe. kita alone2 je.. hehe

    ReplyDelete
  2. Alololo..x pe x lama lg tu berdua la..hehe

    ReplyDelete
  3. lagu ni memang best..
    btw,selamat dihijabkabulkan..:)

    ReplyDelete
  4. nas lagi kunolah kak :p nasib baik masuk blog akak kalau tak, tak pernah tau pun ada lagu ni :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..yea.. X pe masih x telambat laling :-)

      Delete
  5. dah tak beberapa hari lagi dah tu.. smoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan oleh-Nya.. ameen...

    ReplyDelete
  6. lagu nih memang best..sy siap download lagi..hehe..

    anyways, salam kenal dari arepnakbebel.com :)

    ReplyDelete

org chomell berkata-kata..