Friday, October 4, 2013

Set Berpantang Apa Yang Terbaik?

Assalamualaikum..

hi lovely readers...

now mak buyung ni dah 8 bulan dah...dah sibuk2 lipat baju anak tuk anak kuar nanti..hee x sabarnya nk pakaikan dia baju yg mommy beli ni...

skrg ni tgah fikir nak beli set berpantang apa nanti..ermm byk choice di pasaran dan semuanya terbaik..saya dah survey semua..ada yg mahal ada yg murah...dan saya pun dah mark yg mana sy nk beli..

dari pengalaman kakak2 ku yg lepas semuanya berpantang yg hadoo je...means x mkn pun set jamu2 tu semua dan ada yg x habis pun..coz ada yg anak kena kuning la x lalu mkn la..so bg sy yg firstime akan bersalin dan akan merasai pengalaman berpantang ni mesti lah nak jaga badan kan...Insyaallah niat di hati nk berpantang betul2 tp x tau la kan.. coz org2 tua ckp badan kita ni nk pakai lama kan...ye la kita nk jaga anak lg jaga laki lg...hehe mesti la kena cergas sentiasa nanti x sempat tua bdn dah sakit2..

 first set berpantang afiat ni..coz dia byk pakai kt luaran mcm gel mandian..feminine wash..bedak hangat ..bam dan ada dpt barut tuk kempiskan perut..just ada beberapa produk je yg kena telan. sy ni bak nak telan2 ubat ni susah ckit...yg penting harga dia murah jugak dr produk yg lain2 tu..rm89.90..so kalu x abis nanti atau x guna nanti x de la rasa rugi sgt kan...

second yg ni...yg ni tgok ramai yg puas hati la..tp harganya pun bole tahan mahal jugak bg org yg x bekerja mcm sy ni.rm300.tp rasanya kalu time yg ada offer tu dpt jugak dlm dua ratus lebih..kena pandai cari dan survey harga antara penjual la..yg penting x kan sembelit org ckp time berpantang nanti..itu yg penting dan menarik minat sy kat set berpantang nona roguy ni..x pe kita akan pertimbangkan nanti.


ok yg last ni haa yg tgah femos sgt skrg ni...ramai ckp bagus coz bole bykkan susu badan..cpt kurus dan luka bersalin cpt sembuh dan badan berasa cergas....hmmm tp tu la dia semua pil nk kena telan..sy ni susah ckit nk mkn pil2 ni...addooiii tp tertarik jugak..harga dia pun ok la...x mahal sgt ada set murah rm100 untuk percubaan...



ok..ini antara produk yg sy dah berminat yg bakal di beli sebelum bersalin nanti...hope semuanya bole dimanfaatkan nanti masa tgah berpantang...setiap org ada citarasa masing2 kan..actualy ada byk lg set berpantang yg bagus kt luar sana tu yg penting kena pandai cari dan survey.



tq for reading.

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

org chomell berkata-kata..