Tuesday, September 17, 2013

cerita pasal raya bru nk updated....

Assalamualaikum....hi readers.

memang sengaja nk updated lambat2 sebab busy ngan baby..eh! mcm dah keluar plak baby omei  sy ni...masa raya hari tu my kandungan berusia 6 bln..larat sgt mkn mcm2..berat pun dah mencecah 55.5 kg..dulu before peknen 51 uoills...now x tau la bape...

dipendekkan cerita raya thun ni firstime beraya berstatuskan isteri org...auww..busy benar mak uoilss nk siapkan bju raya tema kaler apa...kuih raya nk tempah lg..amboii zaman anak dara dulu memang x ambik peduli pun pasal kuih2 raya ni..apa yg mak beli tempah itu la kuih rayaku..skrg sibuk nk letak kt umah sendiri plak...thun ni raya kt belah sy di temerloh pahang..yehuu..hubby plak cuti lama.al maklumlah firstime raya bersama di kg..

mcm biasa la..raya kami simple dan sederhana je..berdua je kan..insyaAllah nextyear bertiga lbih meriah ngan anak..x sabarnye nk raya lg..heee

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

org chomell berkata-kata..