Monday, September 9, 2013

My Scan 3d/4d in 27 weeks

Assalamualaikum...

hi my readers yg sudi menyinggahkan diri di belok yg dulunya remaja2 now isi dlmnye dah bertukar kpd belok mak2 budak...hihi first wat blog ni masa zaman belajar uitm dulu...bila da kahwin now skrg tgah mengandung dia dgn sendirinya bertukar versi...masa berjln dan perubahan sentiasa berlaku kan...

skrg usia kandungan dah masuk 7 bulan dah...masa 27 weeks dulu saya n hubby pergi lah wat scan 3d/4d kt seri kembangan...itu yg paling dkt ngan umah coz nk wat dgn jezlin yg famous tu pasal scan2 ni...nama klinik dia poliklinik an nisa dkt ngan giant..actually start first pregy dulu pun dah survey pasal scan ni and search internet ramai bercerita pasal jezlin ni coz dia pandai usik2 baby untuk tunjuk muka and she also pandai berinteraksi dgn baby kita...ok lah nice so kite pun x de la x biasa... and lg satu kalu x nmpak muka masa scan tu misal kata baby x nak tunjuk muka ke x de kena bayar okeyh...so selamat la..x de la kecewa sgt...
kos nk wat scan ni rm 120 je sekali dan gambar n cd..bestt saya hari2 tgok video my baby...kalu x tgok mesti rindu. owhhh penangan bakal menjadi ibu.....

nak tgok x ? sy siap wat wallpaper lg kt tab ni haa..




omel2 kan...dr tepi mcm papa dia and dr depan mcm muka sy..nak juga! coz kami suami isteri berebut2 nk suruh ikut muka masing2....jantina suprise laa...x bole bgtau skrg..yg pasti now dah bole sopim baju baby.


ok la..bye..nk layan baby sy yg tgah tendang2 ni... :) precious time uoillss.



tq for reading this entry !





5 comments:

  1. wah..baby.. tak sabar nak tunggu dia keluar nanti :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah :) semoga baby n mummy sihat selalu

    ReplyDelete
  3. tahniah...smg baby & mak baby shat walafiat!!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

org chomell berkata-kata..